12 Aralık 2017 | Salı
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "While continuous white LED lighting increases chlorophyll content (SPAD), green LED light reduces the infection rate of lettuce during storage and shelf-life conditions", "M.Ufuk KASIM" "Rezzan KASIM", Journal of Food Processing and Preservation, , 1-7, (2017)
  • "The effects of ultraviolet B (UV-B) irradiation on color quality and decay rate of Capia pepper during postharvest storage", "M.Ufuk KASIM" "Rezzan KASIM", Food Sci. Technol, Campinas, , , , (2017)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Yellowing of fresh-cut spinach (Spinacia oleracea L.) leaves delayed by UV-B applications", "M. Ufuk Kasım" "Rezzan Kasım", INFORMATION PROCESSING IN AGRICULTURE 4, 4 (2017), 214-219, (2017)
  • "Ultraviyole Işık ve Çevresel Stres Şartlarında Meyve ve Sebzelerde Antosiyaninlerin Oluşumu ve Değişimi", "Feridun AZTEKİN" "Rezzan KASIM", Meyve Bilimi (Fruit Science), 1, 181-187, (2017)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Anti-Carcinogenic Effect of Fungi Species and That's Content of Bioactive Substances ", "M. Ufuk KASIM" "Rezzan KASIM" "Pınar ŞANLIBABA", I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants "Natural and Health Life", I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants "Natural and Health Life", , , (2017)
  • "The Edible Coating Treatments on Color Quality of Fresh-Cut Leek During Storage", "Rezzan KASIM" "M.Ufuk KASIM", Prooceding Book of 3rd International Symposium for Agriculture and Food, 3rd International Symposium for Agriculture and Food-ISAF 2017, , , (2017)
Devamı »

Dersler

  • Örtüaltı Yetiştiriciliği, Hasat Sonrası Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Botanik, Hasat Sonrası Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Ambalajlama Teknikleri, Hasat Sonrası Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
Devamı »

Projeler

  • Kocaeli Şartlarında Yetiştirilen Miski Pepino (Solanum muricatum Ait.) Çeşidinin Hasat Olgunluğu ile Depolama Özelliklerinin Belirlenmesi
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2006)
  • Modifiye Atmosferde Paketleme ve Sıcak Su Uygulamalarının Bazı Sebze Türlerinde (Brokkoli, Kırmızı Lahana, Çin Lahanası, Brüksel Lahanası) Antioksidant Aktivite ile Kalite Özelliklerine Etkisi
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2004)
  • Örtüaltında Yetiştirilen Çorbacı Sivri Biber Çeşidinde Farklı Budama Şekillerinin Meyve Verimi ve Kalitesine Etkisi
    Kocaeli Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Şube Müdürlüğü tarafından desteklenmiştir. (2003)
Devamı »