17 Ekim 2017 | Salı
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "Biochemical changes and color properties of fresh-cut green bean (Phaseolus vulgaris L. cv.gina) treated with calcium chloride during storage", "Rezzan KASIM" "Mehmet Ufuk KASIM", Food Science and Technology (Campinas), 35 (2), 266-272, (2015)
  • "Color changes and sugar accumulation in pods of green bean (Phaseolus vulgaris L.cv. Gina) during development. ", "Rezzan KASIM" "M.Ufuk KASIM", The Philipinne Agricultural Scientist, 98 (3), 286-296, (2015)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Taze Kesilmis Baklada Yüksek Dozda Sitrik Asit Uygulamalarının Polifenol Enzim Aktivitesi ve Kalite Üzerine Etkisi", "M.Ufuk Kasım" "Rezzan Kasım", KSÜ Doğa Bil. Derg., 19 (3), 339-347, (2016)
  • "Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki Ultraviyole Işınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi", "M.Ufuk Kasım" "Rezzan Kasım", YYÜ TAR BİL DERG, 26(3), 348-359, (2016)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Staj Uygulamaları Bakımından Bahçe Tarımı Programlarının Karsılastırılması", "Pınar Şanlıbaba" "M.Ufuk Kasım" "Rezzan Kasım", International Symposium on Post-Secondary Vocational Education and Training, ISVET 2016, International Symposium on Post-Secondary Vocational Education and Training, ISVET 2016, , 41-45, (2016)
  • "Popülist Yaklasımların Mesleki Egitim Üzerine Etkileri", "M.Ufuk Kasım" "Rezzan Kasım" "Pınar Şanlıbaba", International Symposium on Post-Secondary Vocational Education and Training, ISVET 2016, , International Symposium on Post-Secondary Vocational Education and Training, ISVET 2016, , , 100-112, (2016)
Devamı »

Dersler

  • Örtüaltı Yetiştiriciliği, Hasat Sonrası Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Botanik, Hasat Sonrası Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Ambalajlama Teknikleri, Hasat Sonrası Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
Devamı »

Projeler

  • Kocaeli Şartlarında Yetiştirilen Miski Pepino (Solanum muricatum Ait.) Çeşidinin Hasat Olgunluğu ile Depolama Özelliklerinin Belirlenmesi
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2006)
  • Modifiye Atmosferde Paketleme ve Sıcak Su Uygulamalarının Bazı Sebze Türlerinde (Brokkoli, Kırmızı Lahana, Çin Lahanası, Brüksel Lahanası) Antioksidant Aktivite ile Kalite Özelliklerine Etkisi
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2004)
  • Örtüaltında Yetiştirilen Çorbacı Sivri Biber Çeşidinde Farklı Budama Şekillerinin Meyve Verimi ve Kalitesine Etkisi
    Kocaeli Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Şube Müdürlüğü tarafından desteklenmiştir. (2003)
Devamı »