24 Kasım 2017 | Cuma
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "Effect of gum type and flaxseed concentration on quality of gluten-free breads made from frozen dough baked in infrared-microwave combination oven", Ozkoc, S.O., Seyhun, N., Food and Bioprocess Technology, 8(12), 2500-2506, (2015)
  • "Infrared Assisted Microwave Cooking of Atlantic Salmon (Salmo salar)", Mutlu Pilavtepe-Çelik, Nil Pembe Özer, Semin Özge Özkoç, Nadide Seyhun, Nur Dede, Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, 14 (3), 659-665, (2014)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Establishing a food composition database for Turkey based on European standardsnbu_1898 254", G. Biringen Loker*, S.O. Ozkoc1*, B. Amoutzopoulos*,M. Yaman*, S. Akkus*, F. Sanli† and F. Kucuk†, Nutrition Bulletin, 36, 254–258, (2011)
  • "Kızılötesi ve kızılötesi-kombinasyon ısıtma teknolojilerinin gıda işleme uygulamalarında kullanımı", Semin Özge Özkoç, GIDA dergisi, 35 (3), 211-218, (2010)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Glutensiz Ekmekte Düşük Kalite ve Erken Bayatlama Sorunlarının Azaltılmasında Yeni Yaklaşımlar", Semin Özge ÖZKOÇ, Türkiye 12. Gıda Kongresi-Kongre Kitabı, Türkiye 12. Gıda Kongresi, , , (2016)
  • "Turkish national food composition data base (T-FCDB)", Gul Loker, Birdem Amoutzopoulos, Semin Ozge Ozkoc, European Food Composition Data for Better Diet, Nutrition and Food Quality, 3rd International EUROFIR Congress, , 56-57, (2009)
Devamı »

Dersler

  • Tarımsal Polimerler, ,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Doktora
  • Tarımsal polimerler, ,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Doktora
  • Tahıl İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
Devamı »

Projeler

  • Deniz Hıyarlarının İşlenmesi Sırasında Uygulanan Isıl İşlemin Olumsuz Etkilerinin Azaltılmasında Farklı Haşlama Yöntemlerinin Karşılaştırılması
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2014)
  • Glutensiz dondurulmuş hamur elde etme olanaklarının araştırılması ve farklı çözdürme ve pişirme yöntemlerinin bu hamurdan elde edilen ekmeklerin kalitelerine etkisinin belirlenmesi
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2010)
  • Ulusal Gıda İnovasyon Merkezinin Kurulması
    DPT tarafından desteklenmiştir. (2009)
Devamı »