14 Aralık 2017 | Perşembe
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "An Evaluation of Eating Disorders Among a Group of Turkish University Students", ŞANLIER Nevin, YABANCI Nurcan, ALYAKUT Ömür, APPETITE APPETITE 0195-6663 B 2010 Fen (SCI) , 51, 641-645, (2008)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Postmodern Toplumda Değişen Evler: Yeni Yaşam Tarzı Vadeden Ev Reklamlarının Göstergebilimsel İncelenmesi ", Ömür ALYAKUT, İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi -IKAD, 44, 244-263, (2017)
  • "Coğrafi İşaretleme Kapsamında Kocaeli Gastronomik Ürünlerinin Değerlendirilmesi", Tülay POLAT ÜZÜMCÜ; Ömür ALYAKUT; Nükhet ADALET AKPULAT , KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi , 19 (28), 132-140, (2017)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Türk Mutfak Kültüründe Fermente Bir İçecek: Boza (A Fermented Beverage in Turkish Cuisine Culture: Boza) ", Fereli, Simay; Alyakut, Ömür; Küçükkömürler, Saime, , International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, , , (2017)
  • "OPINIONS OF UNIVERSITY STUDENTS ABOUT CYBER-BULLYING ", Ömür ALYAKUT, , 2nd International Scientific Researches Congress on Humanities and Social Sciences, IBAD, , , (2017)
Devamı »

Dersler

  • Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-, Gastronomi ve Mutfak Sanatları,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
  • İletişim Teknikleri, Turizm ve Otel işletmeciliği,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama, Konaklama İşletmeciliği,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
Devamı »

Projeler

  • Kartepe Kitabı
    Belediyeler tarafından desteklenmiştir. (2011)
  • Ev Pansiyonculuğu: Maşukiye ve Derbent'te Ev Pansiyonculuğu Konusunda Eğitim
    Diğer tarafından desteklenmiştir. (2003)
Devamı »