11 Aralık 2018 | Salı
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "An Evaluation of Eating Disorders Among a Group of Turkish University Students", ŞANLIER Nevin, YABANCI Nurcan, ALYAKUT Ömür, APPETITE APPETITE 0195-6663 B 2010 Fen (SCI) , 51, 641-645, (2008)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • " GELENEKSEL BİR EKMEK ÇEŞİDİ: YUFKA EKMEĞİ", Ömür ALYAKUT; Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, Journal of Tourism and Gastronomy Studies- JOTAGS-, 6/3, 379-395, (2018)
  • "Postmodern Toplumda Değişen Evler: Yeni Yaşam Tarzı Vadeden Ev Reklamlarının Göstergebilimsel İncelenmesi ", Ömür ALYAKUT, İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi -IKAD, 44, 244-263, (2017)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Öğretim Kalitesine Yönelik Algıları ", 'Ömür ALYAKUT', 'Tülay Polat Üzümcü', , III. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi, , , (2018)
  • "Gastronomi Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleklerine Yönelik Metafor Algılarının Değerlendirilmesi ", 'Ömür Alyakut', 'Saime Küçükkömürler', , Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Öğretim Kalitesine Yönelik Algıları , , , (2018)
Devamı »

Dersler

  • Gıda Coğrafyası, Gastronomi ve Mutfak Sanatları,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
  • Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-, Gastronomi ve Mutfak Sanatları,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
  • İletişim Teknikleri, Turizm ve Otel işletmeciliği,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
Devamı »

Projeler

  • Kartepe Kitabı
    Belediyeler tarafından desteklenmiştir. (2011)
  • Ev Pansiyonculuğu: Maşukiye ve Derbent'te Ev Pansiyonculuğu Konusunda Eğitim
    Diğer tarafından desteklenmiştir. (2003)
Devamı »