26 Nisan 2018 | Perşembe
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "An Evaluation of Eating Disorders Among a Group of Turkish University Students", ŞANLIER Nevin, YABANCI Nurcan, ALYAKUT Ömür, APPETITE APPETITE 0195-6663 B 2010 Fen (SCI) , 51, 641-645, (2008)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Postmodern Toplumda Değişen Evler: Yeni Yaşam Tarzı Vadeden Ev Reklamlarının Göstergebilimsel İncelenmesi ", Ömür ALYAKUT, İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi -IKAD, 44, 244-263, (2017)
  • "Kahve Markalarının Bütünleşik Pazarlama İletişimi Bağlamında Sosyal Medya Kullanımları Coffe Brands’ Social Media Use in the Context of Integrated Marketing Communication", Ömür ALYAKUT, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Dergisi, 19 (2), 209-234, (2017)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "KADIN GAZETECİLERİN SOSYAL HAKLARIN UYGULANMASINA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ: KOCAELİ MEDYASI ÖRNEĞİ ", Ömür ALYAKUT, , I. INTERNATIONAL CONGRESS ON NEW HORIZONS IN EDUCATION AND SOCIAL SCIENCES-ICES 2018- , , 121-130, (2018)
  • " GELENEKSEL BİR EKMEK ÇEŞİDİ; YUFKA EKMEĞİ", Ömür ALYAKUT; Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, , Gastronomi Zirvesi 2018, , , (2018)
Devamı »

Dersler

  • Gıda Coğrafyası, Gastronomi ve Mutfak Sanatları,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
  • Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-2-, Gastronomi ve Mutfak Sanatları,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
  • Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-, Gastronomi ve Mutfak Sanatları,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
Devamı »

Projeler

  • Kartepe Kitabı
    Belediyeler tarafından desteklenmiştir. (2011)
  • Ev Pansiyonculuğu: Maşukiye ve Derbent'te Ev Pansiyonculuğu Konusunda Eğitim
    Diğer tarafından desteklenmiştir. (2003)
Devamı »