23 Şubat 2018 | Cuma
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "An Evaluation of Eating Disorders Among a Group of Turkish University Students", ŞANLIER Nevin, YABANCI Nurcan, ALYAKUT Ömür, APPETITE APPETITE 0195-6663 B 2010 Fen (SCI) , 51, 641-645, (2008)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Postmodern Toplumda Değişen Evler: Yeni Yaşam Tarzı Vadeden Ev Reklamlarının Göstergebilimsel İncelenmesi ", Ömür ALYAKUT, İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi -IKAD, 44, 244-263, (2017)
  • "Kahve Markalarının Bütünleşik Pazarlama İletişimi Bağlamında Sosyal Medya Kullanımları Coffe Brands’ Social Media Use in the Context of Integrated Marketing Communication", Ömür ALYAKUT, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Dergisi, 19 (2), 209-234, (2017)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Türk Mutfak Kültüründe Fermente Bir İçecek: Boza (A Fermented Beverage in Turkish Cuisine Culture: Boza) ", Fereli, Simay; Alyakut, Ömür; Küçükkömürler, Saime, , International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, , , (2017)
  • "OPINIONS OF UNIVERSITY STUDENTS ABOUT CYBER-BULLYING ", Ömür ALYAKUT, , 2nd International Scientific Researches Congress on Humanities and Social Sciences, IBAD, , , (2017)
Devamı »

Dersler

  • Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri-I-, Gastronomi ve Mutfak Sanatları,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
  • İletişim Teknikleri, Turizm ve Otel işletmeciliği,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama, Konaklama İşletmeciliği,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Lisans
Devamı »

Projeler

  • Kartepe Kitabı
    Belediyeler tarafından desteklenmiştir. (2011)
  • Ev Pansiyonculuğu: Maşukiye ve Derbent'te Ev Pansiyonculuğu Konusunda Eğitim
    Diğer tarafından desteklenmiştir. (2003)
Devamı »