24 Kasım 2017 | Cuma
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • ""Infrared Assisted Microwave Cooking of Atlantic salmon (Salmo salar)"", Mutlu Pilavtepe-Çelik, Nil Pembe Özer, Semin Özge Özkoç, Nadide Seyhun, Nur Dede, Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, 14, 659 - 665, (2014)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Dondurarak Muhafaza Edilen Bazı Meyve ve Sebzelerin Mikrobiyolojisi ve Depolama Süreci Değişmeleri Üzerine Araştırmalar(1)", Gıda Yük.Müh. Nur DEDE ve Doç.Dr. Fikri BAŞOĞLU, Gıda, 17(5), 291-301, (1992)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • ""Morphological, pomological and nutritional traits of jujube (Zizyphus jujuba Mill.)"", • Melekber Sulusoglu, Aysun Cavusoglu, Nur Dede, Hülya Ünver, , 49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture Proceedings, 49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture, Dubrovnik/CROATIA, February 16-21, 2014, , 727-731, (2015)
  • ""Kocaelinin İki Yüzü: Sanayi ve Tarım"", "Halil SAMET", "Nermin TOL" ,"Mesude ÜNAL" , "Nur DEDE", Kongre Kitabı, Toprak Kongresi, 24-25 Mayıs 2008 Manavgat -Antalya, , , (2008)
Devamı »

Dersler

  • Gıda sanayinde Hijyen ve Sanitasyon, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Gıda sanayinde Hijyen ve Sanitasyon, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
Devamı »