24 Kasım 2017 | Cuma
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "Inactivation of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes inoculated on raw salmon fillets by pulsed-UV light treatment. Int. J Food Sci.Tech. ", OZER N. P. and A. DEMIRCI, 14. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INT J FOOD SCI TECH 0950-5423 B 2006 Fen (SCI) , 41, 354- 360 , (2006)
  • "Electrolyzed oxidizing water treatment for decontamination of raw salmon inoculated with Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes Scott A and response surface modeling ", OZER N. P. and A. DEMIRCI , 10. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING J FOOD ENG 0260-8774 A 2006 Fen (SCI) , 72(3), 234-241, (2006)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Effect of Processing on chemical composition of sea cucumber. ", OZER N. P., S. Mol and C. Varlık. , Tr J Fish. and Aqua. Sci. (2004). , 4, 71-74 , (2004)
  • " Problems on the integrated marine ecosystem management in the eastern Black Sea", Seyhan K., E. Kose and N.P. OZER., EEZ Technology (The review of advanced technologies for the integrated management of EEZs and coastal zones worldwide), ICG Publishing Ltd, Fourth Edition, , , 215-217, (1999)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Use of electrolyzed oxidizing water to inactivate Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes Scott A on raw salmon. ", OZER N. P. and A. Demirci, , ASAE/CSAE Annual International Meeting Ottawa, Ontario, Canada, , , 046020, (2004)
  • "Electrolyzed oxidizing water treatment for decontamination of raw salmon inoculated Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes Scott A. ", OZER N. P. and A. Demirci, , IBE, Annual International Meeting Fayetteville, Arkansas, U.S.A. , , , (2004)
Devamı »

Dersler

  • Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Harita Kadastro,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Gıda İşleme İlkeleri I, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
Devamı »