26 Haziran 2017 | Pazartesi
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "Effect of Gum Type and Flaxseed Concentration on Quality of Gluten-Free Breads Made from Frozen Dough Baked in Infrared-Microwave Combination Oven", Semin Özge Özkoç, Nadide Seyhun, Food and Bioprocess Technology, 8, 2500-2506, (2015)
  • "Infrared Assisted Microwave Cooking of Atlantic salmon (Salmo salar)", Mutlu Pilavtepe-Çelik, Nil Pembe Özer, Semin Özge Özkoç, Nadide Seyhun, Nur Dede, Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, 14, 659 - 665, (2014)
Devamı »
SCI Kapsamı Dışındaki Yayın Bilgileri:
  • "Farklı Nişasta ve Emülgatör Çeşitlerinin ve Yağ Miktarlarının Mikrodalga ile Pişirilen Keklerin Bayatlaması Üzerindeki Etkileri", Nadide Seyhun, Gülüm Şumnu, Serpil Şahin, Gıda, 29, 337-343, (2004)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Enkapsüle Edilmiş Biyoaktif Bileşiklerin Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı", Nadide Seyhun, Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye 12. Gıda Kongresi, , , (2016)
  • "Infrared Heating: A Novel Technique for Pasteurization of Seafoods", Nil Pembe Ozer, Nadide Seyhun, ANPFT (Advanced Nonthermal Processing in Food Technology), ANPFT (Advanced Nonthermal Processing in Food Technology), , , (2012)
Devamı »

Projeler

  • Deniz Hıyarlarının İşlenmesi Sırasında Uygulanan Isıl İşlemin Olumsuz Etkilerinin Azaltılmasında Farklı Haşlama Yöntemlerinin Karşılaştırılması
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2014)
  • Glutensiz Dondurulmuş Hamur Elde Etme Olanaklarının Araştırılması ve Farklı Çözdürme ve Pişirme Yöntemlerinin Bu Hamurdan Elde Edilen Ekmeklerin Kalitelerine Etkisinin Belirlenmesi
    KOÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi tarafından desteklenmiştir. (2011)
  • Quality Network in Training (QUAL.NET)
    Avrupa Birliği tarafından desteklenmiştir. (2010)
Devamı »