26 Haziran 2017 | Pazartesi
 

Yayınlar

SCI Kapsamlı Yayın Bilgileri:
  • "High hydrostatic pressure (HHP) inactivation of foodborne pathogens in low-acid juices.", Mutlu Pilavtepe-Çelik, International Journal of Food Science and Technology, 48, 673–677, (2013)
  • "Physiological changes of Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus following exposure to high hydrostatic pressure", Mutlu Pilavtepe-Çelik, Ahmed E. Yousef, Hami Alpas, Journal of Consumer Protection and Food Safety, 8 (3), 175-183, (2013)
Devamı »
Bildiri Bilgileri:
  • "Machine vision based quantification of bacterial volume change with high hydrostatic pressure", Mutlu Pilavtepe, Murat Balaban, Hami Alpas, IFT Annual Meeting Book of Abstracts , IFT, Annual Meeting and Food Expo, Oral Session (092- 04), July 28th- August 1st, Chicago, Illinois, USA, , , (2007)
Devamı »

Dersler

  • Temel Hesaplama İlkeleri, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Gıda Teknolojisi, Turizm ve Seyahat işletmeciliği,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
  • Gıda Analizleri ve Kalite Kontrolü, Gıda Teknolojisi,
    • Dili: Türkçe | Seviye: Ön Lisans
Devamı »

Projeler

  • Vurgulu (Tekrarlı) Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamalarının Mikrobiyal Inaktivasyon Mekanizması
    TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir. (2008)
Devamı »