26 Eylül 2018 | Çarşamba
 

Kitap Bilgileri:

Bilgi
1) "Orta Asya Mutfağı. İçinde M. Sarıışık (Editör), Uluslararası Gastronomi (Temel Özellikler- Örnek Menüler ve Reçeteler).Geliştirilmiş ve Gözden Geçirilmiş 2. Baskı.", "Hatice Güçlü Nergiz", Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5216-48-1, (2015)
2) "Otel İşletmelerinde Yönetim: Fonksiyonel Yaklaşım (Ağırlama Endüstrisi ve İşletmeler 1. Bölüm ss. 1-13, Otellerde Yönetim ve Yönetici 2. Bölüm ss.15-25, Otellerde Koordinasyon 6. Bölüm ss. 105-127)", Akoğlan Kozak, Meryem, Fermani Maviş, Hatice Güçlü Nergiz ve Dönüş Çiçek , Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5216-30-6, (2013)
3) "Otel İşletmelerinde Yönetim. İçinde M. Akoğlan Kozak (Editör), Otel İşletmeciliği (ss. 29-53)", Hatice Güçlü Nergiz, Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5437-72-5, (2012)
4) "Profesyonel Restoran Yönetimi: İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar", "Hatice Güçlü Nergiz", Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5681-59-3, (2010)
5) "Turizmde Etik (Kavramlar, İlkeler, Standartlar) Gözden Geçirilmiş ve Yenilenmiş 2. Baskı", "Meryem Akoğlan Kozak" "Hatice Güçlü Nergiz", Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-975-8969-76-0, (2009)