14 Aralık 2018 | Cuma
 

Kitap Bilgileri:

Bilgi
1) "Turizmde Etik (Kavramlar, İlkeler, Standartlar). Gözden Geçirilmiş 6. Baskı", Akoğlan Kozak, M. ve Güçlü Nergiz, H., Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 9789758969760, (2018)
2) "Gastronomi ve Sağlıklı Beslenme, içinde Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi", Güçlü Nergiz, H., Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 9786059440936, (2017)
3) "Motivasyon. İçinde N. Şahin Perçin, B. Güzel, Ş. Aydın Tükeltürk (Editörler), Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları", Güçlü Nergiz, H., Beta Yayıncılık A.Ş., ISBN (Yayın) No: 9786053335979, (2016)
4) "Orta Asya Mutfağı. İçinde M. Sarıışık (Editör), Uluslararası Gastronomi (Temel Özellikler- Örnek Menüler ve Reçeteler).Geliştirilmiş ve Gözden Geçirilmiş 2. Baskı.", "Hatice Güçlü Nergiz", Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5216-48-1, (2015)
5) "Otel İşletmelerinde Yönetim: Fonksiyonel Yaklaşım (Ağırlama Endüstrisi ve İşletmeler 1. Bölüm ss. 1-13, Otellerde Yönetim ve Yönetici 2. Bölüm ss.15-25, Otellerde Koordinasyon 6. Bölüm ss. 105-127)", Akoğlan Kozak, Meryem, Fermani Maviş, Hatice Güçlü Nergiz ve Dönüş Çiçek , Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5216-30-6, (2013)
6) "Otel İşletmelerinde Yönetim. İçinde M. Akoğlan Kozak (Editör), Otel İşletmeciliği (ss. 29-53)", Hatice Güçlü Nergiz, Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5437-72-5, (2012)
7) "Profesyonel Restoran Yönetimi: İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar", "Hatice Güçlü Nergiz", Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-605-5681-59-3, (2010)
8) "Turizmde Etik (Kavramlar, İlkeler, Standartlar) Gözden Geçirilmiş ve Yenilenmiş 2. Baskı", "Meryem Akoğlan Kozak" "Hatice Güçlü Nergiz", Detay Yayıncılık, ISBN (Yayın) No: 978-975-8969-76-0, (2009)